Moe’s Taco

Moe’s Taco fra Storms Pakhus

Moe’s Taco er mexicanskinspireret streetfoodmadbod fra Storms Pakhus (Odense Streetfood), som laver burritos, quesadillas, tacos, nachos og andre mexicanske specialiteter.

I forbindelse med en arbejdsopgave i Odense i juni 2022 besøgte jeg Storms Pakhus og en af de boder som jet tænkte at jeg var nødt til at prøve var Moe’s Taco, da jeg elsker mexicansk mad.

Chuck Norris (Ribeye, chipotle chili sauce, guacamole, mexicansk ris, majs, chilibønner, mozzarella, cheddar og creme fraiche)Menukort for Moe's Taco

Chuk Norris

Efter længere betænkningstid (Jeg var tæt på at vælge både Buffalo Chicken og Quesadilla Combo) valgte jeg burittoen med det flotte og mage maskuline navn Chuck Norris.

Chuck Norris er en burrito med ribeye, chipotle chili sauce, guacamole, mexicansk ris, majs, chilibønner, mozzarella, cheddar og creme fraiche – alstå hvad jeg asner som en rigtig mande burrito. Derudover fik ekspidienten mig overtalt til at opgradere til en såkaldt Deluxe Burrito Combo, som betød at jeg fik en bakke med majschips, guacamole, salsa, creme fraiche og jalapenos med som tilbehør.

Glæden og forventningen var stor, men desværre så levede Chuk Norris ikke op til den store forventningen. Desværre så var burittoen lidt intetsigende i smagen og så indeholdt enkelte af ribeyestykkerne sener, som gjorde at de var utyggelige.

Burritoen Chuck Norris koster 119 kr. og opgraderet til Deluxe Burrito Combo (Altså med majschips til) så koster den 149 kr.

Desværre så kan jeg ikke anbefale rettten og kommer jeg forbi Moe’s Taco en anden gang, så prøver jeg Buffalo Chicken og Quesadilla Combo i stedet.

Se mere om Moe’s Taco her