Holy Fish

Holy Fish fra Storms Pakhus (Odense Streetfood)

Holy Fish er en streetfoodmadbod fra Storms Pakhus (Odense Streetfood) som specialiserer sig i Fish’n’chips i forskellige udgaver.

Jeg besøgte Storms Pakhus i forbindelse med en arbejdsopgave i Odense i juni 2022 og af de mange lokkende madboder på streetfoden, så var Holy Fish en af dem som lokkede allermest og som jeg derfor nåede at prøve.

Half’n’half (Paneret fersk torsk, paneret calamari, håndskårne fritter og grøn salat)

Half’n’half

Holy Fish har flere lokkende ting på menukortet, men efter kort tids betænkningstid valgte jeg retten Half’n’half som består af 1 stk. paneret fersk torsk, 4 stk. paneret calamari, håndskårne fritter og grøn salat. Dertil skulle der vælges en dip til og da jeg elsker sauce tatar, så var valget her nemt. Jeg spurgte dog ekspidienten hvilken dip han ville vælge og hans svar var deres chilimayo med hummersmag spicy lobster mayo – så den var jeg nødt til også at skulle have med.

Jeg var meget tilfreds med mit valg, da Half’n’half smager fantastisk og har en overdrevent lækker sprødhed, som jeg sjældent har oplevet. Både torsken og calamarien smagte rigtigt godt, de håndskårne pommes fritter var lækre og særligt den af ekspidienten anbefalede spicy lobster mayo var virkelig lækker. Som det forhåbntlig kan ses på billedet, så var det en kæmpe portion, som mættede godt og længe.

Retten kostede 135 kr. og 10 kr. pr. dip, så 155 kr. i alt.

Holy Fish og retten Half’n’half er en helt sikker anbefaling herfra.

Se mere om Holy Fish her