Tatar sauce

Tatar sauce

Tatar Sauce er en dejlig syrlig sauce, som er god til fisk og skaldyr og hel suveræn til paneret mad og særligt fish and chips.

Tatar sauce

Opskrift på Tatar sauce

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Tatar Sauce

Fremgangsmåde

Tatar Sauce

1

Hak kapers og cornichoner fint.

2

Bland de hakkede kapers og cornichoner godt sammen med mayonnaise, cremefraiche og sennep.

3

Pres citronen og riv skallen og bland de sammen med de øvrige ingredienser.

4

Hak persille, purløg og dild meget fint og tilføj det til de øvrige ingredienser og rør det hele godt rundt.

5

Smag saucen til med salt og peber.

6

Sæt saucen på køl i minimum 10 minutter (Gerne i en krukke med låg).

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4 / 5. Bedømmelser: 1

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar