Mini marengs

Mini marengs

Jeg er helt pjattet med disse mini marengs. De er super fine som pynt på kager, på is, i varm kakao eller bare som en sød lille snack.

Man kan efterhånden købe mini marengs i ethvert supermarked med respekt for sig selv, og ellers kan de i hvert fald købes online. Ærligt talt synes jeg dog, at de i langt de fleste tilfælde sælges til overpriser. De er super lette at lave selv, og så kan de designes lige som man har lyst til. Hvis man har lyst kan man eksempelvis lade sine hjemmelavede mini marengs changere i farven eller drysse dem med spiseligt glimmer.

Jeg har ikke talt, hvor mange mini marengs der bliver ud af opskriften, men der bliver ca. en pladefuld.

Mini marengs

Opskrift på Mini marengs

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Mini marengs

Fremgangsmåde

Mini marengs

1

Tænd ovnen på 60 grader varmluft.

2

Pisk æggehviderne stive. tilsæt sukkeret lidt efter lidt. Marengsmassen skal piskes så stiv, at du kan vende skålen på hovedet, uden at marengsmassen falder ud eller “flytter sig”.

Hvis alle dine mini marengs skal være ensfarvede, tilsættes pastafarven under omrøring. Skal dine mini marengs have flere forskellige farver eller nuancer, tilsættes pastafarve under step 4.

3

Sigt flormelis ned i din marengsmasse og vend det rundt i massen.

4

Skal dine mini marengs have forskellige farver, deles marengsmassen nu ud i det ønskede antal skåle, og der tilsættes de ønskede pastafarver.

5

Kom en lille rund tylle i en sprøjtepose og fyld din marengsmasse på sprøjteposen.

Skal dine mini marengs have flere forskellige farver eller nuancer, klargøres det ønskede antal sprøjteposer med marengsmasse.

Sprøjt små mini marengs ud på størrelse med en ært ca. på en bageplade med bagepapir.

6

Bag dine mini marengs i ovnen i 60 minutter ved 60 grader varmluft. Sluk herefter ovnen og lad dine mini marengs tørre.

Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 5

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar