Kyllingeboller i karry

Kyllingeboller i karry

Kyllingeboller i karry er en alternativ udgave af den klassiske danske middagsret boller i karry.

Kyllingeboller i karry

Opskrift på Kyllingeboller i karry

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Kyllingeboller

Karrysauce

Tilbehør

Fremgangsmåde

Kyllingeboller

1

Pil og riv løg i fint.

2

Rør løget sammen med kyllingekød, æg, mel, salt og peber til en fars.

3

Form kødboller med en ske.

Tilbehør

4

Kog ris efter pakkens anvisning i en gryde eller en riskoger.

Karrysovs

5

Smelt smøret i en stor gryde og tilsæt karry.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.5 / 5. Bedømmelser: 2

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar