Kyllingeboller i karry er en alternativ udgave af den klassiske danske middagsret boller i karry.
Opskrift på Kyllingeboller i karry
Til ca. 4 personerIngredienser
Kyllingeboller
-
løg 1 stk.kyllingefars 400 g.æg 1 stk.hvedemel 3 spsk.
Karrysauce
-
karry 2 spsk.smør 1 spsk.løg 1 stk.æbler 1 stk.hvedemel 2 spsk.hønsebouillon 5 dl.sødmælk 1 dl.piskefløde 1 dl.
Tilbehør
-
Fremgangsmåde
Kyllingeboller
1Pil og riv løg i fint.
2Rør løget sammen med kyllingekød, æg, mel, salt og peber til en fars.
3Form kødboller med en ske.
Tilbehør
4Kog ris efter pakkens anvisning i en gryde eller en riskoger.
Karrysovs
5Smelt smøret i en stor gryde og tilsæt karry.