Sticky Lemon Chicken

Sticky Lemon Chicken

Sticky Lemon Chicken er en frisk og anderledes bruger, med inspiration af Paul Cunninghams burger Homestyle Sticky Lemon Chicken.

Sticky Lemon Chiken består af spicy citronmayo, paneret kyllingelår, citron glace, forårsløg og salat pakket sammen i en briochebolle.

Sticky Lemon Chicken

Opskrift på Sticky Lemon Chicken

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Citron glace

Spicy citronmayo

Paneret kylling

Øvrigt

Fremgangsmåde

Citron glase

1

Pres citronen og riv skallen af den pressede citron. Kom begge dele i en lille gryde.

2

Tilsæt vand, sukker og salt til gryden og lad det hele koge op, indtil væsken er ca. halveret.

3

Tag citron glasen af varmen og lad den køle af.

Spicy citronmayo

4

Riv skallen af citronen af bland det sammen med mayonnaise og chiliflager.

Paneret kylling

5

Tag så store stykker lårkød som muligt af kyllingelårene og pensel dem i olie.

6

Bland panko rasp med salt og peber og paner de penslede stykker lårkød i raspblandingen.

7

Steg de panerede stykker lårkød indtil kødet er gennemstegt og raspen har fået en flot gyldenbrun farve.

Samling af Sticky Lemon Chicken

8

Lun briocheburgerbollerne let i ovnen.

9

Hak forårsløg og icebergsalat og bland det sammen.

10

Skær briocheburgerbollerne over på midten og smør både over- og underboller med et godt lag spicy citronmayo.

11

Kom paneret kylling ovenpå underbollen og kom et godt lag citron glase ovenpå kødet.

12

Top med forårsløg og icebergsalat og afslut burgeren med overbollen.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 3

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar