Boghvedegrød til baby

Boghvedegrød til baby

Da Kesia skulle begynde at introduceres til rigtig mad, så var en af de ting vi lykkedes rigtig godt med boghvedegrød.

Boghvedegrød har en mild smag og er nem at spise på grund af sin fine og bløde konsistens. Samtidig var boghvede en af de ting, som vores sundhedsplejerske fremhævede, som en af de ting som er rigtig gode for små børn og babyer. Boghvede indeholder nemlig meget protein, flere forskellige mineraler og kalk og er samtidig glutenfri.

Boghvedegrød er desuden rigtig nem at lave og det det tager ikke mere en 5 minutter at lave en portion, som så efterfølgende skal køle lidt af, før den er klar til servering.

Boghvedegrød til baby

Opskrift på Boghvedegrød til baby

Til ca. 1 personer

Ingredienser

Boghvedegrød

Fremgangsmåde

Boghvedegrød

1

Pisk boghvedemel og vand sammen i en lille gryde eller kasserolle.

2

Bring gryden i kog under konstant piskning og lad det simre i 2 minutter.

3

Tag boghvedegrøden af varmen og tilsæt modermælkserstatning og rør det hele sammen.

4

Tilsæt smør og lad smøren smelte ind i boghvedegrøden.

5

Lad boghvedegrøden køle ned indtil det har en temperatur omkring 37 grader og server det derefter.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.1 / 5. Bedømmelser: 23

Ingen bedømmelser endnu

4 kommentarer til “Boghvedegrød til baby”

    • Hej Natalie 🙂 I opskriften er det 1 spsk. pulver modermælkserstatning, men du kan sagtens bruge flydende modermælkserstatning eller rigtig modermælk.

      Svar
  1. Er der forskel på, om man tilsætter mme pulver før det koger eller som du gør, når det er kogt og man tager det af blusset?

    Svar
    • Hej Kamilla 🙂 Jeg tænker ikke at der burde være den store forskel. Vi har bare altid tilsat det efter at det har kogt.

      Svar

Skriv en kommentar