Gulerodsboller

Gulerodsboller

Har du lyst til lette og lækre gulerodsboller? Så prøv denne opskrift. Gulerodsbollerne er super lette at lave, og de tager ingen tid at bage, når først solsikkekernerne har ligget i blød.

Gulerodsboller

Opskrift på Gulerodsboller

Til ca. 12 personer

Fremgangsmåde

Gulerodsboller

1

Læg solsikkekernerne i blød i en skål med vand. Lad dem ligge i 1 time.

2

Skræl og riv gulerødderne.

3

Opløs gæren i 2, 5 dl. lunken vand.

4

Bland alle ingredienserne (husk solsikkekernerne).

5

Ælt delen i 5 minutter. Dejen er meget klistret. Lad herefter dejen hæve i 30 minutter.

6

Fordel dejen på 2 bageplader. Du kan med fordel bruge en spiseske dyppet i vand til at fordele dejen i boller. Lad dejen efterhæve i 20 minutter.

7

Bag bollerne i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.5 / 5. Bedømmelser: 8

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar