Bananpandekager opskrift

Bananpandekager

Bananpandekager er et sundt alternativt til de klassiske pandekager og kan nydes både som dessert og som morgenmad.

Bananpandekager fungerer også fint som fingermad til de helt små.

Har du (over)modne bananer liggende, kan du lige så godt forvandle dem til lækre bananpandekager, inden de ryger i skraldespanden.
Nedenfor finder du mit bud på en bananpandekageopskrift.

Bananpandekager opskrift

Opskrift på Bananpandekager

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Bananpandekagedej

Stegning

Fremgangsmåde

Bananpandekagedej

1

Blend bananer og æg med en stavblender i en skål.

2

Tilsæt fuldkornshvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt og blend det hele til en glat dej.

Stegning

3

Varm smør på en stegepande og kom bananpandekagedejen på i klatter med en spiseske (ca. 3 spsk. pr. bananpandekage).

4

Vend bananpandekagerne, når de er stegt.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4 / 5. Bedømmelser: 2

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar