Bananpandekager er et sundt alternativt til de klassiske pandekager og kan nydes både som dessert og som morgenmad.
Bananpandekager fungerer også fint som fingermad til de helt små.
Har du (over)modne bananer liggende, kan du lige så godt forvandle dem til lækre bananpandekager, inden de ryger i skraldespanden.
Nedenfor finder du mit bud på en bananpandekageopskrift.
Opskrift på Bananpandekager
Til ca. 4 personerIngredienser
Bananpandekagedej
-
bananer (modne) 4 stk.æg 8 stk.fuldkornshvedemel 200 g.bagepulver 0.5 tsk.
Fremgangsmåde
Bananpandekagedej
1Blend bananer og æg med en stavblender i en skål.
2Tilsæt fuldkornshvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt og blend det hele til en glat dej.
Stegning
3Varm smør på en stegepande og kom bananpandekagedejen på i klatter med en spiseske (ca. 3 spsk. pr. bananpandekage).
4Vend bananpandekagerne, når de er stegt.