Hamburgerryg i stegeso

Hamburgerryg i stegeso

Langtidsstegt hamburgerryg i stegeso med grøntsager er en god gammeldags ret, som tager noget tid at lave, men som helt klart er ventetiden værd.

Hamburgerryg i stegeso

Opskrift på Langtidsstegt hamburgerryg i stegeso

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Hamburgerryg i stegeso

Fremgangsmåde

Hamburgerryg i stegeso

1

Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den ned i stegesoen

2

Skær kartofler, gulerødder, persillerod og peberfrugt i grove tern og fordel dem i stegesoen

3

Drys med salt og peber

4

Tilsæt æblecider og vand

5

Tilsæt laurbærbladet

6

Læg låg på stegesoen og sæt stegesoen i ovnen

7

Tænd ovnen på 180° varmluft

8

Tag stegesoen ud efter ca. 2 timer og lad den hvile lidt ind servering

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.4 / 5. Bedømmelser: 21

Ingen bedømmelser endnu

2 kommentarer til “Hamburgerryg i stegeso”

  1. Smager helt forrygende 🙂 Jeg har lavet det en del gange nu og er begyndt at supplere med en hvid sovs, som efter min mening bare gør retten endnu bedre 🙂

    Svar
    • Det er jeg glad for at høre at du synes – det synes vi også 🙂 Vi vil prøve at supplere den med hvis sovs næste gang vi laver den.

      Svar

Skriv en kommentar