Majsgrød til baby

Majsgrød til baby

Da Kesia skulle begynde at introduceres til rigtig mad, så var en af de ting vi lykkedes rigtig godt med majsgrød.

Majsgrød har en mild smag og er nem at spise på grund af sin fine og bløde konsistens. Samtidig var majsmel en af de ting, som vores sundhedsplejerske fremhævede, som noget der var rigtig godt for små børn og babyer. Majsmel har et højt fiberindhold og er samtidig glutenfri.

Majsgrød er desuden rigtig nem at lave og det det tager ikke mere en 5 minutter at lave en portion, som så efterfølgende skal køle lidt af, før den er klar til servering.

Majsgrød til baby

Opskrift på Majsgrød til baby

Til ca. 1 personer

Ingredienser

Majsgrød

Fremgangsmåde

Majsgrød

1

Pisk majsmel og vand sammen i en lille gryde eller kasserolle.

2

Bring gryden i kog under piskning og lad det simre i 2 minutter (Eller indtil den ønskede konsistens er opnået).

3

Tag gryden af varmen og tilsæt smør og rør det hele rundt, mens smøren smelter ind i majsgrøden.

4

Lad majsgrøden køle ned indtil den har en temperatur omkring 37 grader og rør så modermælkserstatning ind i majsgrøden.

Server majsgrøden herefter.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.8 / 5. Bedømmelser: 66

Ingen bedømmelser endnu

6 kommentarer til “Majsgrød til baby”

  1. Mme skal vel først tilsættes efter det er nedkølet til den temperatur mme normalt skal bruges ved? Kan forstå at flere slags mme forringes ved blanding af for høj temp. – som det vil være hvis det umiddelbart tilsættes grød fra en varm gryde.

    Svar
    • Hej Marlene og tak for din kommentar 🙂 Du har helt ret i at nogle vitaminer og mineraler kan bliver ødelagte, hvis modermælkserstatningen bliver for varm (Over 37 grader) – det kan jeg godt se ikke fremgår tydeligt i fremgangsmåden. Det retter vi til – mange tak 🙂

      Svar
  2. Kan man gemme grøden i køleskabet og varme den op i mikro igen? Selvfølgelig før man tilsætter modermælkserstatning ☺️

    Svar

Skriv en kommentar