No bake oreotærte

No bake oreotærte

Denne oreotærte tager ingen tid at lave men smager til gengæld himmelsk, hvis man da ikke er bange for de lidt “tungere” kager.

Den kan med fordel serveres med en kugle vaniljeis.

Velbekomme.

No bake oreotærte

Opskrift på No bake oreotærte

Til ca. 8 personer

Ingredienser

Oreobund

Ganache

Pynt

Fremgangsmåde

Oreobund

1

Blend de 2 pakker oreos i en minihakker. Dine oreos skal blendes, til de bliver helt pulveriserede.

2

Smelt smøret og hæld det ned i minihakkeren til de pulveriserede oreos. Blend indtil oreomassen bliver ensartet.

3

Fordel oreomassen i din tærteform. Sørg for, at oreomassen også fordeles op langs tærteformens sider, så ganachen ikke løber ud, når den senere hældes ud over tærten.

4

Stil din oreobund på køl, indtil den er helt afkølet. Har du travlt, kan du putte oreobunden på frost.

5

Når oreobunden er afkølet, drysses et nip flagesalt ud over bunden. Bunden er herefter klar til at blive fyldt med ganache.

Ganache

6

Smelt den mørke og den lyse chokolade over et vandbad.

7

Hæld piskeføden op i en kasserolle og giv den et kort opkog. Tag den herefter af varmen.

8

Hæld 1/3 af den varme piskefløde over i den smeltede chokolade og rør godt rundt med en dejskraber. Ganachen samler sig.

Tilføj endnu 1/3 af den varme piskefløde og rør godt rundt.

Tilføj endelig den sidste 1/3 af piskefløden og rør rundt indtil du har en glat, ensartet ganache.

9

Hæld din ganache ud over den kolde oreobund.

Pynt

10

Hak dine oreos over på midten og fordel dem på din oreotærte.

11

Skyl dine blåbær og fordel dem på oreotærten.

12

Skyl til sidst de spiselige blomster og pynt af.

Stil kagen på køl, indtil den skal serveres. Den bør stå i køleskabet mindst 2 timer inden servering.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 4

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar