Tarte Flambee opskrift

Tarte Flambée

Tarte Flambée er en tærte, som minder meget om en pizza med en tynd bund, men som ikke indeholder gær. Tarte Flambée stammer fra det franske køkken – nærmere bestemt det Alcassiske køkken. Tarte Flambée kan nydes både som en snack, til forret eller i madpakken.

Se min Tarte Flambée opskrift nedenunder.

Tarte Flambee opskrift

Opskrift på Tarte Flambée

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Dej

Fyld

Pynt

Fremgangsmåde

1

Ælt hvedemel, olivenolie, vand og salt sammen til en jævn dej, som ikke klistrer – hvis den gør så tilføj mere hvedemel.

2

Del dejen i 2 lige store kugler og lad dem hvile i omkring 1 time og tænd oven på 250-275 grader varmluft.

3

Bland flødeost, creme fraiche og æggeblomme sammen til en nogenlunde jævn masse. Smag til med salt, peber og muskatnød.

4

Rul dejkuglerne helt tynde (3 mm) med en kagerulle og fordel fyldet jævnt på de to deje.

5

Skær løg ud i tynde ringe og fordel dem ovenpå fyldet sammen med skiver af bacon.

6

Bag tærterne (En af gangen) i 10-12 minutter på en bagesten – indtil dejen er gylden.

7

Pynt tærterne med fintklippet purløg.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 3

Ingen bedømmelser endnu

4 kommentarer til “Tarte Flambée”

Skriv en kommentar