Hvis din baby kan spise majsgrød, hirsegrød og boghvedegrød uden problemer, så kan det være en god ide at introducere din baby for den mere konsistensrige havegrød.
Havregrød er rigtig nem at lave og det det tager ikke mere en 5 minutter at lave en portion, som så efterfølgende skal køle lidt af, før den er klar til servering.
Opskrift på Havregrød til baby
Til ca. 1 personerIngredienser
Havregrød
-
havregryn (finvalsede) 40 g.
Fremgangsmåde
Havregrød
1Kom havregryn og vand i en lille gryde eller kasserolle.
2Bring gryden i kog under piskning og lad det simre i 5 minutter (Eller indtil den ønskede konsistens er opnået).
3Tag gryden af varmen og tilsæt smør og rør det hele rundt, mens smøren smelter ind i havregrøden.
4Lad havregrøden køle ned indtil den har en temperatur omkring 37 grader og rør så modermælkserstatning ind i havregrøden.
Server havregrøden herefter.
Hvorfor skal man bruge majsgrød til sidst i opskriften? Jeg troede det var en ren havregrød opskrift. Det burde måske ændres i overskriften.
Hej Katti 🙂 Det var en skrivefejl, som er rettet nu. Tak for at gøre os opmærksom på det.
Kan man fryse det ned og tage op, når baby har brug for det?
Hej Vivi 🙂 Det kan du i princippet godt, men jeg vil ikke anbefale det, da grøden bliver meget klæg af det.