Havregrød til baby

Havregrød til baby

Hvis din baby kan spise majsgrød, hirsegrød og boghvedegrød uden problemer, så kan det være en god ide at introducere din baby for den mere konsistensrige havegrød.

Havregrød er rigtig nem at lave og det det tager ikke mere en 5 minutter at lave en portion, som så efterfølgende skal køle lidt af, før den er klar til servering.

Havregrød til baby

Opskrift på Havregrød til baby

Til ca. 1 personer

Ingredienser

Havregrød

Fremgangsmåde

Havregrød

1

Kom havregryn og vand i en lille gryde eller kasserolle.

2

Bring gryden i kog under piskning og lad det simre i 5 minutter (Eller indtil den ønskede konsistens er opnået).

3

Tag gryden af varmen og tilsæt smør og rør det hele rundt, mens smøren smelter ind i havregrøden.

4

Lad havregrøden køle ned indtil den har en temperatur omkring 37 grader og rør så modermælkserstatning ind i havregrøden.

Server havregrøden herefter.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.1 / 5. Bedømmelser: 19

Ingen bedømmelser endnu

4 kommentarer til “Havregrød til baby”

  1. Hvorfor skal man bruge majsgrød til sidst i opskriften? Jeg troede det var en ren havregrød opskrift. Det burde måske ændres i overskriften.

    Svar
    • Hej Vivi 🙂 Det kan du i princippet godt, men jeg vil ikke anbefale det, da grøden bliver meget klæg af det.

      Svar

Skriv en kommentar