Orientalsk wokgryde

Orientalsk wokgryde

Orientalsk wokgryde er en wokret, som er nem at lave, er meget smagfuld og som indeholder en masse grøntsager.

Orientalsk wokgryde

Opskrift på Orientalsk wokgryde

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Orientalsk wokgryde

Fremgangsmåde

Orientalsk wokgryde

1

Bland soya, hakket ingefær, cayennepeber og sort peber i en skål.

2

Skær kylingen i fine strimler og vend det i soyablandingen og lad trække, mens grøntsagerne klargøres.

3

Skær peberfrugter, forårsløg og spidskål i tynde strimler.

4

Opvarm sesamolien i en wok og tilsæt de strimlede grøntsager. Steg grøntsagterne hastigt under omrøring i ca. 5 minutter.

5

Tilføj kylling og soyamariande til wokken og steg til kyllingen er gennemstegt.

6

Bland hønseboullion, chilisauce og marizena i en skål og tilføj blandingen til wokken under omrøring.

7

Lad væsken jævne og gør klar til servering.

8

Server med jasminris og pynt eventuelt med mynteblade.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 7

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar