Svensk pølseret

Svensk pølseret

Svensk pølseret er på trods af navnet en dansk ret med løg, pølser, kartofler og paprika. Dog stammer retten, som navnet også afslører eftersigende fra Sverige, hvor den blev brugt som en “fattigmandsudgave” af Beou Stroganoff.

Hjemme hos os elsker vi Svensk pølseret, da den smager fantastisk og er nem at lave.

Svensk pølseret

Opskrift på Svensk pølseret

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Svensk pølseret

Tilbehør

Fremgangsmåde

Svensk pølseret

1

Kog kartofler i ca. 20 minutter.

2

Hak løg fint og svits i en pande, til de er gyldne og klare. Skær pølser i små skiver og svits dem sammen med løggene. Drys herefter paprika over løg og pølser og bland det hele godt rundt.

3

Skru lidt ned for varmen og tilsæt kartofler, mælk, tomatpuré, salt og peber.

4

Bland det hele godt sammen og tilsæt piskefløde. Lad retten sumre i ca. 15 minutter indtil retten er jævnet.

Tilbehør

5

Pynt med finklippet purløg.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 7

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar